DOČEK ZLATNIH ODBOJKAŠA Brojni građani ispred balkona, Kovač nije mogao da PRIKRIJE EMOCIJE!

Oko 13 časova srpski odbojkaši doputovali su u Beograd, zatim su imali doček u predsjedništvu, a za kraj prvog dana nakon osvajanja Evropskog prvenstva uslijedilo je ono najbolje – doček navijača ispred Skupštine grada Beograda.

Prvi se okupljenima obratio Aleksandar Atanasijević:

– Dobro veče svima! Da ne dužim, sve što bih rekao ne može da bude poučno kao Bobin “govor” sa toncem u finalu. Htio bih samo da se zahvalim saigračima koji su od prvog dana vjerovali u zlato. Prošli smo mhesec dana pakla i nevherovatnog rada, ciilj je vrijedniji od svega. Koliko masaža, video snimaka, treninga, govora… Najveće hvala vama koji ste nas dočekali, vidimo se uskoro – rekao je Bata Atanasijević.Članovi hora “Čarolija” otpevali su himnu Srbije, “Bože pravde”.

Pravi haos je nastao nakon izlaska Slobodana Kovača na balkon! Kao i pkesma “Uzmi Bobo Evro titulu” koju su inicirali voditelji događaja.

Ori se pesma “Čuvaj se svete plave čete”, kao i skandiranje – “Srećko, Srećko”, “Bata, Bata” i “Uzeo si trofej Uroše”.

Na balkon prvi su izašli članovi stručnog štaba, ljudi koji su pomagali i vodili reprezentativce do istorijskog uspjeha u pariskom “Bersiju”. Posebne ovacije dobio je tim menadžer nacionalnog tima, bivši reprezentativac – Slobodan Boškam.

(Blic)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!