Bodibilding takmičar Igor Jevtić sportista godine Ugljevika

Bodibilding takmičar i fitnes instruktor Igor Jevtić proglašen je večeras za najboljeg sportistu Ugljevika za 2018. godinu.

Jevtić je čestitao svim dobitnicima priznanja i istakao da je njegov rad usmjeren ka propagiranju zdravog stila života.

“Ovo priznanje je potvrda da dobro radim svoj posao, a mnogo mi znači jer je u mom mjestu gdje živim, pored svih priznanja koje sam dobio širom svijeta, ujedno i podstrek za dalji rad, da što više ljudi privučemo na zdrav stil života”, rekao je Jevtić novinarima.

On je dodao da je njegov najveći uspjeh što je stekao status “IFBB” pro takmičara, što je najviši nivo bodibildinga u svijetu i što je postao vicešampion svijeta najjače svjetske fitnes smotre “Arnold klasik”.

Najuspješniji sportski radnici Ugljevika su Svetozar Stevanović iz Fudbalskog kluba “Mladost” iz Bogutovog Sela i Jovica Đurđević iz Fudbalskog kluba “Partizan” iz Donje Trnove.

Borislav Radovanović iz Fudbalskog kluba “Rudar 1925” najuspješniji je sporstki trener opštine Ugljevik za prošlu godinu.

Ružica Stevanović iz Ženskog fudbalskog kluba “Radnik bumerang” iz Bijeljine i Marko Miljanović iz Škole fudbala “Rudar” iz Ugljevika najuspješniji su sportisti u mlađim kategorijama.

Fudbalski klub “Rudar 1925” iz Ugljevika najuspješniji je sportski klub ove opštine.

Plaketu za doprinos razvoju omladinskog fudbala i postignute rezultate dobila je Škola fudbala “Rudar”.

Nagrade i priznanja najuspješnijima u ugljevičkom Centru za kulturu dodijelili su načelnik opštine Vasilije Perić, predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić i načelnik opštinskog Odjeljenja za društvene djelatnosti Boško Lukić.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić čestitao je svim sportistima na osvojenim nagradama i zahvalio svima koji kroz sportske uspjehe promovišu opštinu.

“Ovom manifestacijom opština Ugljevik stimuliše razvoj sporta i promoviše zdrav način života, jer sport u dobroj mjeri uspijeva da mlade ljude odvuče od poroka i pošasti modernog doba”, rekao je Perić u obraćanju prisutnima.

On je zahvalio svim sportskim radnicima i sportistima na doprinosu razvoja sporta i najavio još snažniju podršku lokalne vlasti za razvoj sporta.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!