BIJELJINKE UBJEDLJIVE U DERVENTI

Rukometašice Radnika u 7. kolu Prve lige RS, za rukometašice, savladale su u gostima Derventu rezultatom 38:24. Bijeljinke su od početka krenule silovito, sjajnom igrom u odbrani i napadu urodile su plodom, pa se na odmor otišlo sa 16:10 u korist Radnika. U nastavku susreta rukometašice Radnika su se razigrale, u potpuno su dominirale utakmicom, tako da pobjeda na kraju ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Najefikasnija na utakmici bila je rukometašica Radnika Vladana Janjić koja je postigla 14 golova, dok se u domaćoj ekipi istakla Marina Cvijanović sa 7 postignutih golova.

DERVENTA – RADNIK 24:38 (10:16)

Dvorana: SC u ’’Derventi’’. Bez prisustva gledalaca. Sudije: Sebastijan Karan i Ognjen Danilović oba (Banja Luka). Sedmerci: Derventa 5 (9), Radnik 4 (5). Isključenja: 14. minuta (Derventa), 8. minuta (Radnik).

DERVENTA: Gostić, Brestovac 2, Vinčić 1, Je. Radanović 1, Petković, Grabež, Knežević, Dević 1, Jo. Radanović 1, Pavlović 7, M. Simić, Popović 1, J. Simić 2, Asentić, Latifović, Cvijanović 8. Trener: Davor Todorić.

RADNIK: Letić, Vukobrat 6, Jovanović, Bogdanović 8, Spasojević, Janjić 14, Vičić 4, Stojanović, Simić 2, Savić 4. Trener: Miomir Trifković.

Ovom pobjedom Bijeljinke su se popele na treće mjesto na tabeli, sa osam osvojenih bodova. U narednom kolu ekipa Radnika je slobodna.

(Sport Bijeljina)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!