Alesandro atletski senioski vicešampion BIH u dvije discipline

Ovog vikenda u Zenici je održano seniorsko prvenstvo BIH u atletici gdje su nastupili najbolji atleticari naše države. U veoma jakoj konkurenciji i juče i danas nastupio je i juniorski prvak BIH na 110m pr i 400m pr naš sugrađanin Alesandro Manojlović inače član AK Zvornik.

Veoma mi je žao jer sam juče na 110m pr imao trku u svojim nogama međutim zakačio sam prepounu butinom i malo izgubio ravnotežu u samom finišu tako da mi je prvo mjesto izmaklo, ali sve je to dio sporta dok sam danas trčao 400m pr i osvojio takođe drugo mjesto. Ostaje žal za jučerašnjom trkom ali to će mi dati motiv više u daljem radu iako niko ne zna šta će biti sa atletskom sezonom zbog virusa korona pokusaću da se spremim još bolje i ostvarim svoje zacrtane planove za ovu godinu. Rekao je na kraju razgovora za naš portal Alesandro.

– Što se tiče Alesandra veoma sam zadovoljan njegovim nastupom na ovom prvenstvu s obzirom na to da mu nedostaju ovogodišnja takmičenja na kojima je trebao da nastupi. Nažalost to smo vidjeli juče na trci 110m pr, ali vjerujem u ovog mladog momka da će u skorijoj budućnosti pokazati da mu je mjesto u vrhu BIH atletike- izjavio je za naš portal trener AK “Zvornik” Momčilo Mandić.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!