3. Otvoreno karate prvenstvo Grada Bijeljine „Trofej Bijeljine 2020“

Poštovani,

Povodom proglašenja Grada Bijeljine za Evropski grad sporta za 2020 od strane Evropske federacije prijestonica i gradova sporta u Bijeljini će se 24.10. 2020 godine (subota) održati 3. Otvoreno karate prvenstvo Grada Bijeljine „Trofej Bijeljine 2020“.

Ovaj internacionalni karate turnir tradicionalno organizuje karate klub „UNSU“ iz Bijeljine uz  generalno pokroviteljstvo  Ministarstva za Porodicu Omladinu i Sport Republike Srpske i Grada Bijeljine, te uz odobrenje i podršku karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine. 

Protekle dvije godine učešće je uzelo ukupno 1127 takmičara iz; Hrvatske; Austrije, Slovenije; Crne Gore; Srbije i Bosne i Hercegovine. 

Ø  u 2018 godini: 57 klubova, 622 učesnika iz 6 zemalja 

Ø  u 2019 godini: 50 klubova, 505 učesnika iz 6 zemalja

Vrijedno smo radili proteklih mjesec dana kako bi smo po treći put u našem gradu imali  kvalitetan internacionalni turnir.  Potrudili smo se da angažujemo najkvalitetnije i u najvećem broju internacionalne karate sudije, kako iz BiH tako i  regiona, a sve u cilju što kvalitetnijeg takmičenja. Sobzirom na epidemiološku situaciju ove godine smo ograničili broj učesnika kako bi smo mogli ispoštovati sve propisane mjere JZU Republike srpske i kriznog štaba Vlade Republike Srpske.

Ono što vam sa sigurnošću možemo obećati jeste dobra organizacija uz  učešće najkvalitetnijih takmičara i takmičarki iz BiH i okolnih zemalja! Takmičenje se održava u spotskoj dvorani Gimnazije “Filip Višnjić” u subotu 24.oktobra. Početak je zakazan u 10:00 časova, a svečano otvaranje u 11:00 časova. Ono što je važno još napomenuti jesta da je takmičenje zatvorenog tipa za javnost, odnosno bez prisustva publike. 

S poštovanjem, 

Goran Ivković Direktor turnira i Predsjednik KK “UNSU”

 Riječ Predsjednika Organizacionog Odbora turnira

Dragi sportisti, 

3. Otvorenog karate prvenstva Grada Bijeljine “Trofej Bijeljine 2020” 

Zadovoljstvo mi je da Vam povodom organizacije trećeg po redu otvorenog karate prvenstva  Grada Bijeljine “Trofej Bijeljine 2020” poželim dobrodošlicu u Semberiju i grad Bijeljinu!

Bijeljina je grad u kome karate zauzima visoko mesto i jedan je od najtrofejnijih sportova i zaslužuje da ima punu podršku za njegov dalji razvoj i napredak.

U ime Organizacionog  Odbora turnira, potrudit  ćemo se da u takmičarskom, ali i u organizacionam smislu poštujući sve propisane mjere zaštite i načina sprovođenja sportskih takmičenja pokažemo da smo dostojni da i u ovako nezahvalnim uslovima možemo organizovati jedan respektabilan internacionalni karate turnir,

 Isto tako, želja nam je da vam naš  grad prikažemo kao mjesto u kojem se njeguje zdrav sportski duh i uspostavljaju čvrste veze među sportistima. Multietičnost, tolerancija i fer plej predstavljaju naš životni i sportski moto. Naša želja je da se u našoj prelijepoj Semberiji i gradu Bijeljini osećate kao kod kuće i da sa sobom ponesete najljepše utiske! 

Dragi klubovi, dragi sportisti, dobro došli u semberiju, dobro došli u Grad Bijeljinu!

Poštovani mediji, 

U ime organizacionog Odbora turnira pozivam vas da najavom i izvještavanjem sa ovog sportskog događaja i vi date svoj doprinos organizaciji turnira. Takođe vas pozivamo da u subotu u 11:00 u sportskoj dvorani Gimnazije prisustvujete ceremoniji svečanog otvaranja.

Unaprijed zahvalni i s poštovanjem,

Dr. Srđan Mijatović / Predsjednik Organizacionog Odbora

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!