Кrstajić podnio neopozivu ostavku!?

Mladen Кrstajić podnio je neopozivu ostvaku na mjesto predsjednika Radnika, kako saznaje naš izvor blizak Gradskom stadionu u Bijeljini.

Popularni Кrle na čelo Semberaca došao je 23. januara 2015. godine.  Njagovim dolaskom na mjesto predsjednika, Radnik je ostvario najbolje rezultate u svojoj bogatoj istoriji.

Bijeljinci su u prvoj godini izborili opstanak u Premijer ligi BiH. Naredna 2016 godna upisana je zlatnim slovima u istoriji Radnika odkako klub postoji. Bijeljnci su osvojili Кup BiH, te se po prvi put izašli na evrospko takmičenje, plasirali su se u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Paralelno sa ovim uspjehom Radnik je iste godne osvoio i Кup Republike Srpske. Bijeljnci su dolaskom popularnog Кrleta stekli zavidnu reputaciju u BiH-a fudbalu.

Trofeji u semberskom premijerligašu nisu bili upitni pa su 2017, 2018 i 2019 godine četvrti put za redom osvojili Кup Republike Srpske. Bijeljnci svrstani u najtrofjeniji klub sa sedam osvojenih trofeja u najmasovnijem takmičenju u Republici Srpskoj.

Semberija će dugo pamtiti 2019. godinu, jer su Bijeljnci ponovo ugledali fudbalsku Evropu, a za takav uspjeh najzaslužniji je doskorošnji predsjenik Radnika Mladen Кrstajić sa svojim timom saradnika. 

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!