Servisne informacije za 27. april 2019. godine

Porodilište: Nema rođenih beba

Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa nije rođena ni jedna beba.

Vodovod:

Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, u subotu (27.04.2019.), u vremenu od 09:00 do 15:00 časova, vode neće biti u Karađorđevoj ulici u Dvorovima, uključujući I sve manje priključne, susjedne ulice (na potezu od kružnog toka kod “FIS-a” do izlaska iz Dvorova prema Rači). I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju. Molimo naše korisnike za razumijevanje i preporučujemo im da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni vremenski period!

Bijeljina: Pretežno oblačno i osjetno svježije

U Republici Srpskoj osjetno svježije uz promjenljivo i pretežno oblačno vrijeme biće povremeno kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 14, najviša dnevna temperatura vazduha do 15 stepeni.

Ujutro na krajnjem zapadu promjenljivo oblačno i suvo, a u ostalim krajevima preovlađivaće oblačno mjestimično sa kišom i rjeđim pljuskovima, češća kiša i pljuskovi na sjeveroistoku. Tokom dana i popodne osjetno svježije vrijeme u odnosu na protekle dane, te promjenljivo do pretežno oblačno sa povremenom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Кrajem dana smanjenje oblačnosti i u većini krajeva prestanak kiše. Vjetar slab do umjeren, zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura od 15°C do 20°C, u planinama od 11°C.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!