Servisne informacije za 25. april 2019. godine

Porodilište: Šest beba

Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa rođeno je šest beba: tri dječaka i tri djevojčice.

Bijeljina: Sunčano i toplo

U Republici Srpskoj ujutro malo do umjereno oblačno. Tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 12, najviša dnevna temperatura vazduha do 27 stepeni.

Ujutro malo do umjereno oblačno, a tokom dana i popodne pretežno sunčano i toplo sa malo oblaka. Vjetar slab, južnih smjerova. Minimalna temperatura vazduha od 7°C do 12°C, na jugu 14°C, a najviša dnevna od 20°C do 29°C.

Vodosnabdijevanje:

Dana 25. aprila 2019. godine, zbog otklanjanja kvara i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 14:30 časova u Ulici Raje Banjičića u Bijeljini, uključujući sve manje priključne ulice, kao i u naseljima Amajlije, Brodac, Кojčinovac i Velika Obarska.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovom dijelu grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!