Servisne informacije za 22. april 2019. godine

Bijeljina: Sunčano i toplo vrijeme

U Republici Srpskoj ujutru vedro, tokom dana sunčano, prema večeri i tokom noći postepeno naoblačenje sa juga zemlje koje donosi kišu. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 5, najviša dnevna temperatura vazduha do 22 stepena.

Ujutro pretežno vedro, a u Hercegovini promenljivo oblačno. Tokom dana sunčano uz lokalno malu oblačnost, u Hercegovini umjereno oblačno. U drugom dijelu poslepodneva i tokom noći postepeno naoblačenje sa juga zemlje, koje donosi kišu do jutra. Vjetar prije podne slab do umjeren i promjenljiv, poslepodne umjeren do jak južnih smjerova. Minimalna temperatura vazduha od 2°C do 8°C, na jugu i sjeveru oko 12°C. Najviša dnevna temperatura od 17°C do 23°C.

Vodosnabdijevanje:

Dana 22. aprila 2019. godine, zbog redovnog remonta elektro-energetskih postrojenja na Pumpnoj stanici “Ljeskovac”, u vremenu od 08:00 do 12:00 časova, doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom, što će izazvati i prekid u radu pumpnih postrojenja koja vodom snabdijevaju naselja: Ljeskovac, Glogovac, Кojčinovac, Janja, Novo naselje Janja i dio naselja Pučile, te će u ovim naseljima, u pomenutom periodu, biti prekinuto ili otežano vodosnabdijevanje.

I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovom dijelu grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!