Servisne informacije za 21. mart 2019. godine

Vrijeme: Sunčano i toplije
U Republici Srpskoj ujutro hladnije, mjestimično sa mrazem, a po kotlinama i oko rijeka prolazno magla, Tokom dana sunčano sa malo oblaka i toplije. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 1, najviša dnevna temperatura vazduha do 14 stepeni.
Tokom dana sunčano uz lokalno malu oblačnost i malo toplije. Vjetar slab, sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini i Dinaridima umjerena i pojačana bura. Minimalna temperatura vazduha
Porodilište: Pet beba od -3°C do 4°C, na jugu do 7°C. Najviša dnevna temperatura od 8°C do 13°C, na jugu i severoistoku do 17°C.

Porodilište: Pet beba
Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa rođeno je pet djevojčica.

Vodosnadbjevanje:
Zbog redovnog remonta elektro-energetskih postrojenja na Pumpnoj stanici “Obrijež”, danas, u vremenu od 08:00 do 17:00 časova, doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom, što će izazvati i prekid u radu pumpnih postrojenja kojima se vodom snabdijevaju: Hase, Obrijež, Novo naselje Hase, Brijesnica, Ljeljenča i Šumice, te će u ovim naseljima, u pomenutom periodu, biti prekinuto vodosnabdijevanje. Zbog zamjene hidranta na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Stefana Dečanskog (od crkve, preko ATC “Knez Ivo od Semberije” do Ljeljenče) i Srpske Vojske u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Pučile i Gornje Crnjelovo. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!