Servisne informacije za 19. mart 2019. godine

VRIJEME: Oblačno sa kišom
U Republici Srpskoj ujutro oblačno sa kišom, tokom dana ponegdje sa pljuskovima. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 6, najviša dnevna temperatura vazduha do 11 stepeni.
Vjetar slab do umjeren, sjevernih smjerova. Minimalna temperatura vazduha od 1°C do 6°C, na jugu do 10°C. Najviša dnevna temperatura od 6°C do 10°C, na jugu do 16°C.

PORODILIŠTE: Dvije bebe
Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa rođene su dvije bebe: jedan dječak i jedna djevojčica.

VODOSNADBJEVANJE:
Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Vojvode Petra Bojovića i Srpske Vojske u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naselju Pučile. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!