Servisne informacije za 08. mart 2019. godine

VRIJEME: Jutro oblačno, tokom dana kiša

Minimalna temperatura vazduha od 4°C do 9°C, na krajnjem sjeveroistoku do 12 °C. Najviša dnevna temperatura od 10°C do 20°C.

Porodilište: Nema rođenih beba

VODOSNADBJEVANJE:
Zbog otklanjanja kvarova i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Šor i Bijeljinska u Janji, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u Patkovači i Novim Dvorovima.

Jutros je došlo do kvara na vodovodnoj mreži u naselju Koviljuša i do prekida u vodosnabdijevanju oko 06:30 časova. Naša dežurna ekipa je na licu mjesta i radi sanaciju ovog kvara a normalizacija u vodosnabdijevanju na ovoj lokaciji se očekuje danas do 12:00 časova.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema!

U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju. Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!