Servisne informacije za 08. maj 2019. godine

Porodilište: Tri bebe

Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa rođena su tri dječaka.

Bijeljina: Sunčano i toplije

U Republici Srpskoj ujutru vedro ili uz malu oblačnost, mjestimično s maglom i slabim mrazem u brdovito-planinskim predjelima. Tokom dana sunčano i toplije. U noći na četvrtak novo naoblačenje na zapadu. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 0, najviša dnevna temperatura vazduha do 17 stepeni.

Ujutro malo do umjereno oblačno ili vedro. Oko rijeka i po kotlinama s maglom i svježe a u brdovito-planinskim predjelima prohladno. Tokom dana sunčano uz malu do umjerenu dnevnu oblačnost i toplije. Uveče i u noći na četvrtak novo naoblačenje na zapadu. Vjetar slab i promjenjljiv na sjeveru, na jugu umjerena bura. Poslepodne će jačati umjeren vjetar južnih smjerova. Minimalna temperatura vazduha od 1°C do 6°C, na jugu do 9°C, u planinama oko -2°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17°C do 22°C, ponegjde na sjeveru i istoku i stepen dva viša, u planinama od 11°C.

Vodosnabdijevanje :

Zbog otklanjanja kvarova i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Račanska u Bijeljini, Braće Lazić, Save Kovačevića i Stara cesta u Janji, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice. Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju. Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!