Servisne informacije za 08. april 2019. godine

Porodilište: Jedna beba

Na porođajnom odjeljenju bijeljinske bolnice, u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica.

Vrijeme u Bijeljini:

U Republici Srpskoj preovladavaće oblačno, mjestimično sa kišom, pljuskovima i rijetkom grmljavinom, te za par stepeni svježije. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 9, najviša dnevna temperatura vazduha do 20 stepeni.

U noći i ujutro oblačno, povremeno i mjestimično sa slabom kišom. Tokom prijepodneva i dana jenjavanje padavina, više suvog vremena, te rast oblaka dnevnog razvoja, tako da će poslepodne biti s povremenim pljuskovima i mogućnošću grmljavine na istoku. Na zapadu i sjeveru oblačno mjestimično sa kišom. Na jugu prolazno suvo, poslepodne s pnjuskovima i kišom. Biće malo svježije. Vjetar prijepodne slab promjenjljivih smjerova. Na jugu umjeren do jak jugoistočni. Poslepodne na sjeveru i sjeveroistoku umjeren sjeverni. Minimalna temperatura vazduha od 4°C do 9°C, na jugu i stepen dva viša, u planinama od 2°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12°C do 17°C, na sjeverostoku i istoku oko 19°C, u planinama od 6°C.


Ako želite da se vaša reklama nalazi unutar svakog teksa pošaljite mail: [email protected]

Stanje na putevima:

U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH, zbog kiše koja je padala tokom noći, vozi se po mokim i klizavim kolovozima, a u višim predjelima na zapadu i u Semberiji magla u jutarnjim časovima smanjuje vidljivost.
Iz Auto-moto saveza Republike Srpske skreću pažnju na učestale sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, te podsjećaju da je, bez obzira na vremenske uslove, posjedovanje zimske opreme obavezno do 15. aprila. 

U toku su radovi na postavljanju inteligentnih transportnih sistema /ITS/ na auto-putu Gradiška-Banjaluka, zbog čega je izmijenjen režim odvijanja saobraćaja, uz privremeno postavljenu signalizaciju. 

Na istom auto-putu, zbog izgradnje naplatnih stanica u Čatrnji, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja /saobraćaj se odvija dvosmjerno/. 

U toku su radovi na izgradnji i provođenju privremenog sistema naplate putarine na auto-putu “9. januar” Banjaluka-Doboj, na petlji Mahovljani, zbog čega je na ovom lokalitetu izmijenjen režim odvijanja saobraćaja, pa vozače iz AMS upozoravaju da voze opreznije i poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju. 

Vodosnabdijevanje :

Zbog otklanjanja kvara, rekonstrukcije vodovodne mreže i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 14:30 časova u ulicama Ive Andrića u Bijeljini i Karađorđevoj u Dvorovima, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u Novom naselju Hase.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovom dijelu grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!