Tomić brani ministra Dragana Mektića

Tomić kaže da ga ne zanimaju Mektićeve političke izjave, „ali sve ono što govori o drugim problemima, pojavama i bolestima BH društva jeste ono što bi i sam mogao lagano da potpiše“

Istraga koju je Tužilaštvo BiH pokrenulo je protiv Dragana Mektića, ministra bezbjednosti u Savjetu ministara BiH, nazvao bih istragom protiv „trna u oku“, jer je poznato kojim krugovima u BiH smeta sve ono na šta on ukazuje godinama, kaže advokat Dušan Tomić, koji se javio da besplatno brani prvog BH bezbjednjaka, inače kadra SDS.


Ako želite da se vaša reklama nalazi unutar svakog teksa pošaljite mail: [email protected]

Tomić kaže da ga ne zanimaju Mektićeve političke izjave, „ali sve ono što govori o drugim problemima, pojavama i bolestima BH društva jeste ono što bi i sam mogao lagano da potpiše“. Prema njegovim riječima, na njegovog klijenta su, „udarili političarti preko institucija, što nikako nije dobro za BH društvo i što neće proći“.

– Ako bi, kojim slučajem, kroz ovaj postupak uspjeli da ućutkaju Mektića, što nema šanse, onda bismo svi mogli da se pitamo kada ćemo i mi koji imamo, po njima „dug jezik“ doći na red – kaže Tomić. -Ovaj slučaj pokazuje da protiv Mektića dižu glas i neki uticajni kadrovi SDS, ali, gle čuda, baš oni koji su poznati da su, tokom rata, trgovali sa Širokim brijegom i okolinom, označavajući razno profiterstvo visokim nacionalnim interesa. E, Dragan nije iz te priče, zato smeta i nekim „svojima“ iz stranke, a da ne govorim o drugima. 

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!