SNSD ŽELI DA TRAJE I RADI U INTERESU GRAĐANA

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić rekao je da ova organizacija, bez obzira na odličan rezultat na prologodišnim opštim izborima, u proteklih mjeseci radila na jačanju stranačke organizacije i da će nastaviti sa tim aktivnostima i u narednom periodu.
Adžić je istakao da se mnogo mladih ljudi učlanilo u SNSD, da je rađeno na jačanju i proširenju mjesnih organizacija stranke, posebno u mjesnim odborima u kojima je zabilježena stagnacija ili pad izbornih razultata. 

On je naglasio da SNSD želi da pokaže da je ozbiljna politička organizacije, koja želi da traje i radi u interesu građana i privrednika opštine Gradiška. 

Adžić je istakao da je u posljednje dvije godine njegovog mandata kao načelnika opštine i vršenja vlasti SNSD i koalicionih partnera, pokazana želja da se u svim mjesnim zajednicama urade prioritetni infrastukturni projekti. 


Ako želite da se vaša reklama nalazi unutar svakog teksa pošaljite mail: [email protected]

On je pomenuo da je u zavšnoj fazi rekonstrukcija vodotornja i vodoizvorišta u Žeravici, te da je izvjesno da će na jesen biti potpisan ugovor za izgradnju 30 kilometara kanalizacione mreže i prečistaća otpadnih voda sa Švajcarskom državnom agencijom i NJemačkom razvojnom bankom, koje će obezbijediti grant od oko 50 miliona maraka. 

Adžić je naveo da su počeli radovi na završetku sportske dvorane u Gradišci, koja bi trebala da bude završena do kraja godine. 

On je podsjetio da je opština Gradiška u proteklom periodu imala i nesebičnu podršku institucija Republike Srpske, koje su izdvojile oko sedam miliona maraka za infrastrukturne projekte. 

“Zahvaljujući predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, Vlada Srbije je donirala 250.000 evra za izgradnju Doma kulture u Novoj Topoli, koja je u završnoj fazi, te za ovu godinu obezbijedila 500.000 evra za izgradnju novog vrtića u prigradskoj mjesnoj zajednici Brestovčina”, naveo je Adžić. 

Adžić je istakao da Gradiška u petak, 5. aprila, zvanično dobija status grada, te najavio da će biti održana sjednica Skupštine opštine na kojoj će biti usvojen statut i poslovnik grada Gradiška. 

Izvor: Srna

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!