Počinje aprilsko čišćenje grada

U okviru ovogodišnje akcije “April-mjesec čistoće” na području Bijeljine biće organizovane brojne aktivnosti s ciljem čišćenja grada i obrazovanja stanovništva o značaju ekologije i komunalnog reda, saopšteno je iz Gradske uprave.

Planirano je da u akcijama učestvuju radnici Gradske uprave, djeca predškolskog i školskog uzrasta, djeca sa poteškoćama u razvoju, nevladine organizacije, sportisti, članovi vjerskih zajednica, političkih stranaka i drugi učesnici. 

Aktivnosti na uređenju grada već su počele sredinom marta sadnjom drvoreda u naselju Koviljuše, a biće nastavljene do kraja aprila. 

U utorak, 2. aprila, aktivnosti se nastavljaju akcijom službenika Odjeljenja komunalne policije koji će, u skladu sa popularnim internet-izazovom, očistiti deponiju smeća na lokaciji u blizini preduzeća “Agro BN”, gdje je predviđena izgradnja biciklističke staze. 


Ako želite da se vaša reklama nalazi unutar svakog teksa pošaljite mail: [email protected]


U nekoliko osnovnih škola učenicima će službenici Komunalne policije održati predavanje o ekologiji, a predstavnici Udruženja ribolovaca “Riba” iz oblasti zaštite voda. 

Osnovnoj školi “Meša Selimović” u Kojčinovcu biće uručena donacija od deset sadnica javora. 

Među brojnim aktivnostima, planiran je odvoz kabastog otpada u posljednjoj sedmici aprila. 

Biće pojačane aktivnosti na čišćenju i košenju kanala i obala kanala, putnih pojasa, obilaznica oko grada i grobalja po seoskim mjesnim zajednicama.

Izvor: InfoBijeljina.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!