Mladen Simić iz Bijeljine razriješen dužnosti direktora Republičke uprave za igre na sreću

Samo nekoliko mjeseci nakon što je imenovan za vršioca dužnosti direktora Šuma Republike Srpske, Zoran Stojčić smijenjen je sa te funkcije, a na njegovo mjesto postavljen je Slaven Gojković, dosadašnji izvršni direktor za komercijalne poslove.


Promjena ima i u Republičkoj upravi za igre na sreću. Vlada Republike Sprske razriješila je dužnosti dikretora Mladena Simića na njegov lični zahtjev, i imenovala Aleksandra Došlića za vršioca dužnosti direktora Uprave za igre na sreću. 

Smijenjen je i dosadašnji direktor Instituta za javno zdravstvo Miodrag Marjanović takođe, na njegov lični zahtjev, a na njegovo mjesto postavljen je Branislav Zeljković.

“Na istoj sjednici, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju dr Miodraga Marjanovića dužnosti direktora JZU Instituta za javno zdravstvo, na lični zahtjev. Vlada Republike Srpske donijela je Rješenje o imenovanju Branislava Zeljkovića, magistra farmacije za vršioca dužnosti direktora JZU Instituta za javno zdravstvo, na period od 60 dana”, stoji u saopštenju Vlade Republike Srpske.

Smjene su ovih dana prštale i u Elektrokrajini. Nakon što je postavljen na čelo preduzeća, Dragan Čavić smijenio je nekoliko direktora i rukovodilaca u tom preduzeću. Tvrdi da je previše administracije, a manjak radnika koji učestvuju u proizvodnji.

Izvor: atvbl.com

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!