HOROSKOP ZA MART: Evo koga očekuju BURNI ljubavni odnosi

Na ulasku u mart mjesec na nebu nas sačekuje ovakva situacija – Sunce, Neptun i Merkur su u znaku Riba, s tim što je Merkur već u svojoj sjenci i sprema se da krene retrogradnim hodom. U Ovnu je planeta Uran, u Biku planeta Mars a u Strelcu planeta Jupiter. U znaku Jarca nalaze se Mesec, Saturn, Pluton i Venera.

Prva planeta koja mijenja znak je baš Venera koja 1. marta prelazi u znak Vodolije. Obzirom da će prvih par dana mjeseca biti u kvadratnom aspektu sa Uranom, a nakon toga u kvadratnom aspektu sa Marsom sve do 25. marta očekuju nas burni ljubavni odnosi prožeti jakom strašću, ali gledajte to na onaj drugi način – neće biti ni jednog trenutka dosadno.

Tako 5. marta Merkur kreće retrogradnim hodom kroz znak Riba. Vrijeme je da rješavamo zbunjujuće situacije i konfuzije koje su se nataložile u prethodnom periodu.

Takođe, neke tajne moraju izaći na vidjelo što samo i potvrđuje mlad Mjesec u istom znaku, znaku Riba odmah dan kasnije – 6. marta. Dakle, stare tajne otkrivamo, neke nove pravimo. Divno. Tog 6. marta i Uran ovaj put konačno, bez ikakvog predomišljanja i vraćanja, ulazi u znak Bika i u njemu će boraviti u narednih sedam godina.Bikovi će naravno najjače ojsetiti njegov uticaj – promjene su u najavi svakako, a takođe će dobro prodrmati i ostale fiksne znake – Lava, Škorpiju i Vodoliju. Stiže u pomoć kroz blagonaklon uticaj Rakovima, Djevicama, Jarčevima i Ribama.

20. marta negde oko 23 sata Sunce prelazi u znak Ovna i zvanično ulazimo u proljeće! Znak akcije i inicijative se budi i vrijeme je da sa zimskim snom završimo! Odmah 21. imamo i pun Mjesec u znaku Vage – sve ono vezano za poslovna i emotivna partnerstva ide ka svojoj kulminaciji.

26. Venera prelazi u mjesto svoje egzaltacije i znak Riba. Vrijeme je da počnemo da osjećamo one preko puta nas dušom, da sanjamo, dišemo, živimo u nježnom i senzualnom ritmu ljubavi.

Obzirom na to da dva dana kasnije Merkur kreće direktnim hodom iz Neptunovog zagrljaja – ovo bi mogli da prevedemo sve zajedno kao – riječi će u ovom periodu postati nevažne, na njih nećemo moći da se oslonimo, vidjećemo samo očima intuicije i emocija.

I za kraj, kao višnjica na torti – posljednjeg dana marta Mars prelazi u znak Blizanaca. Idemo u susret danima trčanja i brzine, danima pokreta i akcije…..aprilskim danima, o kojima ćemo pričati drugi put, piše B92.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!