Umrla majka osumnjičenog za ubistvo malene Danke Ilić (2)

Foto: Mateja Beljan

Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog Dejana za ubistvo malene Danke Ilić(2) umrla je sinoć u selu Zlot, saznaje “Telegraf.rs”.

Nezvanično, otišla je do komšija po pomoć.

Njen suprug Radoslav nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je pomagao sinu u zločinu.

Njen drugi sin Dalibor umro je u policiji u Boru nakon hapšenja pod sumnjom da je znao gde je njegov brat Dejan sklonio telo.

Nekoliko sati pre smrti razgovara je sa ekipom “Telegraf.rs”.

– Bespomoćna sam i bolesna . Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesvestila se, sada ugruvana danima ležim u krevetu. Nema ko ni čašu vode da mi primakne . Niko me više ne posećuje. Ponekad neko dođe iz komšiluka ali retko, baš kad imaju vremena. Život mi je skroz upropašćen. Jednog sam sina sahranila , drugi je u zatvoru , Rade zatvoren. Ja ni do doktora ne mogu da odem sama . Snalazim se kako znam i umem – priča Svetlana Dragijević, koja je samo jednom u Višem javnom tužilaštvu od kada se zločin dogodio u prisustvu tadašnjeg advokata Nebojše Živanovića dala iskaz da o ubistvu male Danke ništa nezna i dobila status povlašćenog svedoka.

Radoslav je tražio da se advokat promeni ja ništa ne znam o tome. Njega bi trebalo uskoro da puste kući valjda do 29. maja, a Dejan je u Beogradu. Kako će se ovo završtiti ne znam , ali znam da od mojih niko nije kriv. Policija me više ne posećuje, zar su malo ovde bili, vala dosta je više – kaže Svetlana Dragijević.

Uprkos priznanju sina da je ubio malenu Danku Ilić 26.marta , Svetlana Dragijević nije verovala da je to istina.

(Telegraf.rs, Milica Ristić)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!