Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić preminula je danas

FOTO: ĐORĐE KOJADINOVIĆ/RINGIER

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić preminula je danas u kući kod komšinice.

Bila je bolesna, iznenada joj je pozlilo. Preminula je prirodnom smrću – navodi izvor Blica.

Svetlana se juče oglasila za medije, gdje je i sama istakla da je bolesna i bespomoćna.

“Nema ni času vode ko da mi primakne”

– Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesvjestila se, sada ugruvana danima ležim u krevetu. Nema ko ni čašu vode da mi primakne. Niko me više ne posjećuje. Ponekad neko dođe iz komšiluka ali rijetko, baš kad imaju vremena. Život mi je skroz upropašćen. Jednog sam sina sahranila , drugi je u zatvoru , Rade zatvoren. Ja ni do doktora ne mogu da odem sama . Snalazim se kako znam i umijem – rekla je juče Svetlana Dragijević, koja je samo jednom u Višem javnom tužilaštvu od kada se zločin dogodio u prisustvu tadašnjeg advokata Nebojše Živanovića dala iskaz da o ubistvu male Danke ništa ne zna i dobila status povlašćenog svjedoka.

Podsjećamo, pored Dejana koji je priznao zločin u Beogradu u zatvorskoj psihijatrijskoj bolnici na vještačenju se nalazi i Srđan Janković, koji je kolima udario dijete. Tijelo male Danke odnijeli su i bacilli na divlju deponiju na Starobanjskom putu.

Dva dana kasnije, Dejan Dragijević je u saučesništvu sa bratom Daliborom i ocem Radoslavom tijelo djeteta premjestio na drugu lokaciju, koju ne želi da otkrije, tako da tijelo male Danke Ilić, nakon više od dva mjeseca još uvijek nije pronađeno.

(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!