Sofija Rakić seniorski prvak Bosne i Hercegovine!

U Olimpijskoj dvorani Zetra, 10.03.2024. godine, održano je 30. Prvenstvo Bosne i Hercegovine za u streljaštvu, za seniorske kategorije. 


Najbolja mlada takmičarka Streljačog kluba “TRB” iz Bijeljine, ostvarila je fantastičan uspjeh, jer je  ubjedljivo u finalu osvojila prvo mjesto, postavivši i novi državni rekord Bosne i Hercegovine. 

Ekipa Streljačog kluba “TRB” u sastavu Sofija Rakić, Ana Perić i Marija Trifković, su u vrlo neizvjesnoj završnici, zauzele 3. mjesto. 

Predrag Rakić, u muškoj konkurenciji, osvojio je, takođe 3. mjesto. Pored navedenih tamičara, nastupila je i Andreja Mitrović, koja se ovoga puta nije domogla finala i borbe za medalju. 

Streljački klub “TRB” Bijeljina, nastavlja sa odličnim rezultatima, jer mlade takmičare iako su 2008. godište, već ostvaruju značajne rezultate i u juniorskim i seniorskim kategorijama. Uz kvalitetne uslove za treniranje, te zalaganje i talenat mladih takmičarki, za očekivati je da i u narednom periodu ostvaruju sve bolje rezultate, kako u BiH, tako i na međunarodnim takmičenjima. 

(mojabijeljina.com)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!