Preminula Mira Marković

Prema pisanju pojedinih medija, preminula je Mira Marković.


Ako želite da se vaša reklama nalazi unutar svakog teksa pošaljite mail: [email protected]

Supruga nekadašnjeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića, Mirjana Marković (77) preminula je danas, pišu elektronski mediji u Srbiji. Ona je u teškom zdravstvenom stanju bila pre 7 dana i prema informacijama od tada je bila u bolnici u Sočiju.

Mira je imala četiri operacije, a nakon poslednje su joj ugrožene vitalne funkcije i lekari nisu želeli da daju prognoze u vezi sa oporavkom. – Mira je imala četiri operacije, a nakon poslednje je došlo do određenih komplikacija i pada imunog sistema.

Lekari su zbog toga zabrinuti i kada se uzmu u obzir njene godine, nisu želeli da daju prognoze po pitanju oporavka – naveo je izvor iz Sočija. Podsećanja radi, Apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo presudu kojom je Mira Marković osuđena na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja pri dodeli državnih stanova i naloženo je da se suđenje ponovi i da se u novom postupku otklone povrede na koje je ukazao. Presuda kojom je osuđe na na godinu dana zatvora doneta je u junu 2018. godine, 15 godina nakon pokretanja postupka i suđeno joj je u odsustvu, s obzirom na to da živi u Moskvi.

Srbija je 2005. godine raspisala poternicu za Mirom Marković koja je još na snazi, što znači da bi ona čim bi kročila na naše tlo bila uhapšena. U međuvremenu, Markovićeva u Rusiji uživa status političke izbeglice i zbog toga tamo ne može biti uhapšena po poternici srpskog Interpola.

Izvor: Telegraf.rs

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!