POZIV ZA PRIJAVU UČEŠĆA U „LJETNOJ POLICIJSKOJ ŠKOLI – 2024“

Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine u saradnji sa partnerima, a kao nastavak svoje programske aktivnosti, planira održavanje jubilarne desete po redu “Ljetne policijske škole – 2024”.

“Ljetna policijska škola – 2024” planirana je za period od 20. do23.08.2024. godine, u zgradi Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, na adresi Ciglana 8.

Pozivamo sve mlade od 15 do 35 godina starosti, da se prijave i pohađaju „Ljetnu policijsku školu – 2024“. Prijavljivanje će biti omogućeno zaključno sa 09.08.2024. godine, popunjavanjem i predavanjem odgovarajućeg pisanog obrasca, koji se može preuzeti u sjedištu Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine ili na internet stranici Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Popunjeni obrasci se predaju u sjedištu Policije. 

“Ljetna policijska škola – 2024” planirana je za 60 polaznika, a u slučaju prijave većeg broja kandidata, Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine zadržava pravo konačnog odabira polaznika ovogodišnje ljetne policijske škole. Za maloljetne kandidate obrazac trebaju potpisati roditelji/staratelji.

(mojabijeljina.com)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!