Poslanik Slaviša Marković u uzastopnim izjavama razvija opasnu tezu da je izlazak na izbore krah politike i urušavanje institucija Republike Srpske, što je u direktnoj funkciji političkog Sarajeva i stranog faktora u BiH

SNSD još nije odlučio na koji način će se ponašati kada je riječ o nametnutim, Šmitovim izmjenama Izbornog zakona BiH. Postoji mogućnost da se sačeka stupanje na snagu Izbornog zakona Republike Srpske, ali će se o svemu razgovarati sa predstavnicima političkih partija koje čine vladajuću koaliciju u Republici Srpskoj.

Poslanik Slaviša Marković iz bijeljinskog PDP u uzastopnim izjavama razvija opasnu tezu da je izlazak na izbore krah politike i urušavanje institucija Republike Srpske, što je u direktnoj funkciji političkog Sarajeva i stranog faktora u BiH.

Nažalost, opozicione partije u Republici Srpskoj ne ulazu bilo kakav napor da ponude konkretne politike i rješenja. NJih to ne zanima. Čini se da se utrkuju u dodvoravanju centrima izvan Republike Srpske, a ne u odbrani interesa naroda i građana. To je možda i očekivano, jer godinama unazad nemaju političku platformu na kojoj kreiraju svoje politike.

Tako su postupili i prilikom usvajanja Izbornog zakona Republike Srpske, kada su u zadnjem trenutku promijenili odluku da ga podrže. Da su jedinstveno glasale za Izborni zakon Republike Srpske, danas ne bi bilo dilema.

Ako je suditi po Markovićevim izjavama opozicija sa takvim ponašanjem nastavlja i sada.

  • Politički savjet GrO SNSD Bijeljina

(mojabijeljina.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!