Ova dva znaka čeka težak januar

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, koji je popularan i u svim bivšim sovjetskim republikama, Pavel Globa otkrio je da će januar 2024. godine biti posebno težak i izazovan za dva znaka Zodijaka.

Globa, koji se astrologijom bavi gotovo 40 godina, poznat je po najrazličitijim astrološkim prognozama prognozama, malim i velikim, a ovog puta donosi nam horoskop za januar za Ovna i za Ribe, kojima mjesec pred nama neće donijeti previše sreće.

OVNOVI

Ovnovi bi u januaru trebalo da se pripaze ogovaranja i lažnih glasina koje bi mogle da ih dovedu u neprijatnu situaciju. Zli jezici bi mogli da vas liše reputacije, što će rezultirati poslovnim problemima, gubitkom važnog projekta, pa čak i žestokim svađama sa porodicom i voljenim ljudima. Laži će širiti osoba koja vam zavidi i koja je već dugo ljubomorna na vas. Takođe, u januaru ćete imati probleme da realizujete neke zamisli za koje ste bili uvjereni da ćete ih brzo i lako završiti.

RIBE

Ribe su prilično umorne od problema, a ako ste pritom skloni lošim navikama i samodestrukciji, to će u januru doći do vrhunca. Biće vam veoma teško da se vratite na kolosjek i da uspostavite kontrolu nad svojim životom. Globa savjetuje da potražite pomoć bližnjih, te da ne gubite vrijeme ne samosažaljenje, jer će svako odlaganje rezultirati još gorim stanjem. Sjetite se svoje snage i činjenice da možete da pronađete izlaz iz bilo koje krizne situacije, za sebe, ali i za druge, prenosi Informer.

(Glas Srpske)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!