Omamili ga tabletama, vezali i NOŽEM UBILI U ŠUMI: Vrhovni sud RS za 3 MJESECA PRODUŽIO PRITVOR osumnjičenima za ubistvo Saše Kulišića u Doboju

Vrhovni sud Republike Srpske produžio je za tri mjeseca pritvor Andreji Kajganić i Draženu Lazareviću koji su osumnjičeni za svirepo ubistvo Saše Kulišića u Doboju.

FOTO: FACEBOOK-SCREENSHOT, SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER KOMBO

Mjera produženja pritvora donesena na prijedlog Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a nakon saslušanja osumnjičenih i njihovih branilaca, rečeno je u dobojskom Okružnom sudu.

Prema ovoj odluci, koju je Vrhovni sud Republike Srpske donio 24. aprila, pritvor Kajganićevoj i Lazareviću može trajati do 29. jula.

– Dalje aktivnosti na predmetu u ovoj fazi postupka zavise od prijedloga i istrage koju vodi Okružno javno tužilaštvo u Doboju- rečeno je iz dobojskog Okružnog suda.

Kajganićeva i Lazarević sumnjiče se da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloljetnom kćerkom osumnjičene, 29. januara tabletama omamili Kulišića u namjeri da ga liše života.

Maloljetnica je u porodičnoj kući ocu napravila limunadu u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta “tren” od čega je on zaspao, a potom ostavila otključana ulazna vrata od kuće i o svemu obavijestila majku i Lazarevića.

Osumnjičeni su potom Kulišića vezali, zadali mu nekoliko udaraca, odvezli ga automobilom u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica gdje su mu zadali četiri ubodne rane u stomak, usljed čega je preminuo.

Kajganićeva i Lazarević su Kulišića ostavili u šumi i otišli sa lica mjesta.

Predstavnici Policijske uprave Doboj saopštili su ranije da je Kajganićeva supruga ubijenog Kulišića i da je bila u ljubavnoj vezi sa Lazarevićem.

(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!