Naredena tri dana povremena obustava saobraćaja zbog biciklističke trke

Saobraćaj će sutra oko podne biti privremeno obustavljen na dionici od Pavlovića puta do naselja Pilica zbog prolaska učesnika Međunarodne biciklističke trke “Beograd-Banjaluka”, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Sutra će oko 12.00 časova saobraćaj biti obustavljen na dionici magistralnog puta Pavlovića put-obilaznica-Patkovača-LJeskovac-Kojčinovac-Janja-Ruhotina-Johovac-Glavičice, do ulaska u mjesto Pilica. U petak, 19. aprila, saobraćaj će oko 12.00 časova pa do prolaska takmičara biti obustavljen na dijelu magistralnog puta Pilica-Glavičice, a zatim dionicama puteva Tavna-Trnova-Suvo Polje-Ugljevik-Maleševci-Priboj-Lopare, linija razgraničenja sa Brčko distriktom.

U subotu, 20. aprila, saobraćaj će od 10.00 do 12.00 časova biti obustavljen u Ulici Vuka Karadžića u Bijeljini, a od 11.30 časova privremeno će biti obustavljen u ulicama Nikole Tesle, Miloša Obilića, Raje Banjičića-obilaznica-magistralni put LJeljenča-Čađavica-Dragaljevac-Vršani-Lončari-Donji Žabari-Obudovac-Šamac. Iz Policijske uprave Bijeljina apeluju na građane da u navedenim terminima koriste alternativne putne pravce da bi se spriječili eventualni zastoji u saobraćaju.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!