NA PODRUČJU BIJELJINE ODUZETA OPOJNA DROGA


U cilju sprečavanja i suzbijanja krivičnih djela iz oblasti opojnih droga policijski službenici sproveli su niz aktivnosti koje su rezultovale oduzimanjem opojnih droga.

Naime, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ” Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga” policijski službenici lišili su slobode lice B.B. koje boravi u Bijeljini. Kod navedenog lica preduzimajući operativno  – taktičke mjere i radnje policijski službenici  pronašli su oko 54 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asociora na opojnu drogu marihuanu. Nakon dokumetovanja predmeta, protiv lica B.B. sledi izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog počinjenog krivičnog djela

Prilikom obavljanja svojih redovnih poslova, policijski službenici na magistralnom putu Bijeljina- Brčko u mjestu Ljeljenča, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil marke ” Golf” kojim je upravljala D.C. iz Brčkog dok su se u vozilu nalazila još dva lica. Prilikom pregleda lica i vozila na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak u vozilu je pronađeno i privremeno oduzeto preko 124 grama opojne droge ” Metamfetamin Spid”.

O svemu je obavješteno nadležno tužilaštvo.

“Izdvojili bi, da su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina od početka mjeseca maja do danas na području grada Bijeljina zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga ( opijata) u organizmu isključili sedam lica iz saobraćaja”, navodi se u saopštenju PU Bijeljina.

Policijski službenici i u narednom periodu nastavljaju sa aktivnostima koje se odnose na sprečavanje zloupotreba opojnih droga.

Izvor: NTV Arena

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!