Na današnjem međustranačkom sastanku postignut je dogovor da 28. redovna sjednica Skupštine grada bude održana u srijedu 5. juna

Za sada imamo 67 tačaka dnevnog reda, od kojih je 39 novih, a ostatak su one koje su ranije skidane sa dnevnog reda zbog nedolaska predlagča, a uglavnom su u pitanju izvještaji, jer je zaista neumijesno razmatrati bilo čiji izvještaj a taj neko nije prisutan da ga obrazloži.

Što se tiče samog sadržaja tih tačaka, većim dijelom su u pitanju Izvještaji preduzeća i ustanova, ali imamo i značajan broj važnih odluka imovinsko-pravne prirode (npr. zajednička investicija na izgradnji stambeno poslovnog objekta na lokalitetu starog buvljaka, gd‌je je planirano da se gradi i vrtić). Tu su i regulacioni planovi koji se odnose na industrijsku zonu i Agro-tržni centar, kao i program dod‌jele bespovratnih sredstava za finansiranje kupovine seoske kuće sa okućnicom. Na redu će se naći i davanje bankarske garancije za izgradnju jedne faze Drinskog nasipa.

Kao i do sada nastavljamo sa apsolutno transparentnim i javnim radom. Pozivam sve naše sugrađane da se informišu o svemu što radi Skupština grada Bijeljina, o svim tačkama koje se nalaze na dnevnom redu, te ako imaju neke primjedbe, sugestije i slično, da ih upute ka Skupštini grada Bijeljina.

(mojabijeljina.com)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!