Dnevni horoskop za 18. decembar

Ovan

Kako dnevni horoskop za 18. decembar kaže, polje posla je Ovnovima posebno naglašeno. Imate sjajnu viziju i radite na tome da svoje ciljeve ostvarite. Danas ste ubrali još jedan poen. Strastveni ste, varnice sijevaju između vas i partnera.

Bik

Najvjerovatnije ćete morati da odustanete od današnjih planova. Ne očajavajte, biće još prilika, a imaćete vremena i da ideje usavršite. Vaš um i glava su u raskoraku. Sviđa vam se neko ko ne bi trebalo da vam osvoji srce. Jedno će popustiti.

Blizanci

Ne volite pritisak, mnogo bolje funkcionišete kada su vam zadaci predstavljeni kao izazov i igra. To bi danas mogao da vam bude problem. Preispitujete svoje odluke iz prošlosti, nedostaje vam bivša ljubav. Sačekajte koji dan prije nego što se uhvatite za telefon.

Rak

Mozak vam radi kao dobro podmazana mašina, sve konce hvatate, očekuje vas značajan uspjeh. Imaćete ponudu koja će vas navesti da razmislite o pokretanju sopstvenog biznisa. Otkrivate ko vam je pravi prijatelj, a ko samo želi korist.

Lav

Danas zvijezde savjetuju Lavove da dobro razmisle o finansijskoj situaciji i poslu. Da li je ova plata vaš limit ili zaslužujete više? Niko vam neće ponuditi povećanje ako ga sami ne zatražite. Iako ste navikli da budete “alfa” u svojoj vezi, danas pustite partnera da vodi.

Djevica

Dnevni horoskop za 18. decembar 2022. godine kaže da će oni koji posluju sa inostranstvom naići na prepreke. Moraćete cijeli plan da revidirate i drugačije pristupite. Mnoge Djevice dolaze do prekretnice u ljubavi. Vrijeme je za velike odluke, nemojte da ih se plašite.

Vaga

Zvijezde savjetuju Vagama da uzmu u obzir finansije kad prave planove za buduće poslovanje. Dobro bi bilo da uđete u partnerske odnose, isplatiće vam se. Generalno, novac je danas u fokusu pa  će isto tako biti naglašen i u ljubavi. Zauzdajte se, sada je važno da budete štedljivi.

Škorpija

Današnji horoskop savjetuje Škorpije da naprave distancu sa osobama iz kolektiva koje naizgled dijele njihove stavove u poslovanju. Nisu im čisti motivi. Najbolje bi bilo da odgodite važne sastanke, za par dana situacija će biti povoljnija. U ljubavi jedna ženska osoba će odigrati ključnu ulogu, pomoći će vam oko problema.

Strijelac

Šarmom pokušavate da riješite probleme na poslu. Ipak, ni vaša harizma vam danas neće pomoći kod promjena koje se dešavaju na višem nivou i ne možete na njih da utičete. Prilagodite se situaciji. Slobodni imaju upornog udvarača. Mogli biste da se zabavite.

Jarac

Jarčevi će ovaj dan provesti mirno, a moguć je i priliv novca pod uslovom da ne djeluju van svojih ograničenja. U ljubavi moguće razmirice sa partnerom, isuviše ste posesivni. Nemojte da vršite pritisak na partnera, samo ćete ga otjerati od sebe.

Vodolija

Danas ćete biti okupirani porodičnim problemima. Potrebno je da uspostavite balans između profesionalnog i privatnog života, inače ćete “sagorjeti”. Slobodni pripadnici ovog znaka su na raskrsnici – prepustiti se strastima ili čekati nekog s kim je moguća budućnost?

Ribe

Dnevni horoskop za 18. decembar upozorava Ribe na neočekivane situacije, budite spremni da se iznenadite. Ako ste planirali put, bolje ga odgodite, jer ćete naići na prepreke. Imate neke nedoumice u vezi sa za partnerom, a nikako ne uspijevate da iz njega izvučete iskren razgovor.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!