DELEGACIJA SNSD-A U POSJETI PELAGIĆEVU

Današnji sastanak na kojem su prisustvovali organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik, te potpredsjednici Miroslav Bojić, Srđan Amidžić i Aleksandar Đurđević održan je u prostorijama SNSD-a Pelagićevo gdje je bio domaćin Načelnik opštine Pelagićevo Slavko Tešić. 

Sastanak predstavlja ključni trenutak ne samo za strukturu i strategiju stranke, već i za građane Pelagićeva koji očekuju konkretno unapređenje  u svakodnevici zajednice.

“Posjeta je organizovana s ciljem jačanja veza između državnog i lokalnog nivoa stranačkog organizovanja, kao i implementacije novih strategija koje bi trebale omogućiti brži razvoj i napredak kako na političkoj sceni, tako i u kontekstu poboljšanja života običnih građana”.

Kroz zajednički rad, otvorenost za nove ideje i izgrađivanje mostova saradnje između državnog i lokalnog nivoa, možemo očekivati konkretnu realizaciju projekata koji će doprinijeti ne samo prosperitetu stranke, već i znatnom poboljšanju kvaliteta života svih građana – istakli su učesnici sastanka. 

(mojabijeljina.com)

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!