BANJA DVOROVI: Kreirana ponuda za korištenje turističkih vaučera

Banja Dvorovi u Bijeljini kreirala je posebnu ponudu za korištenje turističkih vaučera i očekuje da ova mjera Vlade Republike Srpske osnaži ljetnu sezonu i ublaži posljedice virusa korona, izjavila je Srni rukovodilac Odjeljenja za finansijske, pravne i opšte poslove u Banji Mladenka Petković.

“Napravili smo porodični paket, gdje roditelji sa dvoje djece do 12 godina imaju smještaj, polupansion pet dana i besplatno korištenje bazena za 480 KM, od čega će za 200 KM iskoristiti vaučere i treba da doplate samo 280 KM”, navela je Petkovićeva.

Prema njenim riječima, jedna osoba prilikom korištenja vaučera treba da rezerviše najmanje tri noćenja sa doručkom, a cijena noćenja sa doručkom u Banji Dvorovi je 30 KM u jednokrevetnoj sobi.

Kapacitet hotela je 104 ležaja.

“Vaučeri treba da budu stimulacija turizmu i potrošnji u turizmu i očekujemo da će naši gosti u tom smislu prepoznati bogatu ponudu, bazene prvenstveno, koje nudi ova turistička destinacija sa tradicijom od pola vijeka korištenja ljekovitih termalnih izvora”, kaže Petkovićeva.

Povodom početka kampanje za korišćenje turističkih vaučera u banjama Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske će u ponedjeljak na konferenciji za novinare predstaviti i sajt: https://banjesrpske.com.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!