Јавни позив за учешће у YEP Инкубатору пословних идеја

Све заинтересована лица са подручја наше општине, која желе покренути или унаприједити властити бизнис позивамо да се пријаве на „YEP“ инкубатор пословних идеја Општине Угљевик који представља свеобухватан програм инкубације и подршке реализацији пословних идеја а састоји се из слиједећих компоненти:

  1. Предузетничка обука у трајању од 6 дана у периоду од максимално 2 мјесеца фокусирана на развој пословног плана и пословног модела те јачање предузетничких вјештина, приликом чега учесници обуке имају континуирану стручну и менторску подршку тренера у изради задатака и финалној изради пословног плана и пословног модела.
  2. Припрема и реализација презентације пословних идеја пред стручном комисијом за оцјену пословних планова и пословних модела.
  3. Додјела бесповратне финансијске подршке у износу до 5.000 КМ за најбоље позитивно оцијењене пословне идеје (до 5 пословних идеја са подручја Општине Угљевик ).
  4. Стручна и менторска подршка у даљем расту и развоју бизниса у складу са процијењеним потребама.

Уједно Вас позивамо да присуствујете информативној радионици о Програму која ће се одржати 01.07.2020. године са почетком у 14.00 часова у Плавој сали Центра за културу “Филип Вишњић” у Угљевику.
Пријаве на Јавни позив подносе се најкасније до 25.07.2020. године. Пријавни формулар је могуће преузети електронски, на званичној страници Општине Угљевик https://www.opstinaugljevik.net /или лично на Инфо пулту Општинске управе.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!