Хоће ли МУП РС забранити сједницу Скупштине Радника у ванредном стању?

Коме смета Младен Крстајић у Бијељини и ко то у овом семберском граду на жели фудбалски клуб Радник на европском нивоу и у врху фудбала БиХ?

Јуче је популарни Крле, након што је поднио оставку на мјесто предсједника клуба крајем 2019. године, исту и повукао јер о њој није расправљала Скупштина, као највиши клупски орган скоро три мјесеца.

Као човјек чврстог карактера писменим путем је Крстајић објаснио да се предомислио због одговорности према клубу и свима који су у њему, усљед новонасталих околности због харања коронавируса.

Док су истински и искрени љубитељи фудбала и навијачи Радника одахнули након повлачења оставке и били радосни што ће Крстајић остати на челу клуба који је, од просјечног тима уздигао у врх фудбала Републике Српске и БиХ, освојио и Куп БиХ, а Бијељинци чак и два пута заиграли историјске утакмице на међународној сцени, појавиле су се ретроградне снаге које желе да сруше будуће пројекте и даљи напредак Радника, омаловажавајући све оно што је Крстајић, са најближим сарадницима, урадио у протеклих пет година и од “руралног” направио европски клуб!

Према информацијама из Бијељине иза цијелог пројекта рушења Младена Крстајића стоји градоначелник Мићо Мићић са “својим”
људима.

Наиме, предсједник Скупштине клуба Предраг Јовић за суботу, 28. марта 2020. године у 12:00 часова заказао је сједницу Скупштине клуба са бланко позивима члановима овог тијела и то на дан за који је Српски члан предсједништва БиХ Милорад Додик најавио увођење ванредног стања у Републици Српској послије одражавања сједнице Народне Скупштине због коронавируса.

Осим тога на снази је и забранакретања за особе старије од 65 година, односно став надлежних институција је да су забрањена сва масовна окупљања на којима може да се преноси епидемија коронавируса, а препорука становништу да остане код куће.

У цијелој Републици Српској уведене су рестриктивне мјере, све је редуковано, а та ситуација као да одговара фудбалским “ловцима у мутном” у Бијељини, да на кваран начин преузму клуб од прослављеног фудбалера и некадашњег репрезентативца и селектора којиј е водио Србију на посљедњем Свјетском првенству у Русији 2018. године.


Шта ће да буде уколико за вријеме Скупштине ФК Радник заказане за суботу у Велику салу Градске управе Бијељина дође полиција и поднесе прекршајне и кривичне пријаве против свих оних који нису поштовали Законе Републике Српске?

Док се читав свијет бори за животе људи и налази се што у принудној изолацији што у смаоизолацији, великом страху и неизвјесности, у Бијељини су се досјетили да изврше “фудбалски пуч” уз помоћ коронавируса.

Нити је људски, нити је исправно, а понајмање морално.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!