Пуна подршка СП-а Мићићу за позицију градоначелника

У просторијама Странке демократске Српске Семберија данас је потписан споразум између СДСС-а и Градског одбора Социјалистичке партије Бијељина, на основу којег је СП пружио пуну подршку предсједнику Мићи Мићићу за кандидатуру за дужност градоначелника на предстојећим локалним изборима.

Предсједник ГО СП-а Недељко Јовић навео је да се ова партија годинама бори за усаглашавање циљева власти на локалном и републичком нивоу и да је сарадња са СДСС-ом била неминовна.

– СП ће пружити апсолутну подршку кандидатури господина Мићића за градоначелника Бијељине и овим путем желим да похвалим све што је претходних година са својим сарадницима учинио за Семберију. Ми ћемо у наредном периоду помоћи да пројекти који зависе од републичког нивоа власти, а важни су за грађане Бијељине, буду што прије реализовани – истакао је Јовић.

Предсједник СДСС-а Мићо Мићић нагласио је да је СП шеста политичка странка са којом је претходних седмица потписао споразум о подршци, с циљем формирања широке коалиције у локалној самоуправи.

– Семберији је потребна таква колација јер ћемо подијелити одговорност, а тиме и брже доћи до рјешења за многа питања. Желимо да превазиђемо досадашњу неусаглашеност политика локалног, ентитетског и нивоа БиХ, и да покажемо да све странке могу сарађивати. СП је до сада показао да се њихова политика и односи према грађанима подударају са програмом наше странке и природно је да на овај начин још више учврстимо наше партнерство – поручио је Мићић.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!