Ветерани ГАРДЕ ПАНТЕРИ помогли 170 породица

За вријеме пандемије корона вируса у свијету, удружење ветерана Гарде Пантери нису закључали своје кацеларији и повукли се у своје домове, већ су одлучили да формирају свој штаб како би помогли социјално угрожене борце и породице погинулих бораца.

“Формирали смо штаб за помоћ социјално угроженим породицама као и породицама погинулих бораца којима је помоћ неопходна. Наше удружење помагало је у куповини лијекова, брашна, хигијенских средстава као и основних животних намирница. Помогли смо 170 породица” – рекао је предсједник уружења ветерана Гарде Пантери Петар Цвијетиновић.

У наредној седмици нашим члановима бесплатно ћемо подијелити 500 медицинских маски, 500 рукавица као медицински алкоход.

Наше удружење свакодневно је доступно нашим члановима за све видове помоћи, а свакако да би се помоћ реализовала неопходна су финансијска средства коју обезбјеђујемо преко донација.

“Велику захвалност дугујемо предсједници Републике Српске као и компанији СлобоПром, ТРБ, Октан Промет Општини Лопаре, као и Мирославу Миловановићу, Недељку Ћорићу, Славиши Марковићу, Ђорђу Миловановићу, Ђорђу Поповићу,Чедомиру Стојановићу као и Златану Лазаравићу без којих не би могли реализоватни наше акције и помоћи социјално угрожених породицама ветерана Гарде Пантери” – рекао је Цвијановић.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!