POKRET ZA BIJELJINU: Srećan 12. avgust – Međunarodni dan mladih

Mladi danas širom planete slave svoj dan, a sa njima i Pokret za Bijeljinu. Organizacija mladi Pokreta za Bijeljinu čestita Međunarodni dan mladih i podsjeća da su mladi pokretačka snaga koja mjenja svijet. Mladi su oduvijek bili nosioci progresivnih ideja i slobodarske misli.

Smatrajući znanje, vještine i energiju mladih neprocjenjivim resursom koji naša Bijeljina ima, Pokret za Bijeljinu posebnu pažnju posvećuje upravo različitim aktivnostima sa mladima i za mlade.

“Svjesni smo da se mladi danas suočavaju sa brojnim izazovima.
Najobrazovaniji odlaze iz zemlje i bivaju prihvaćeni oberučke, a svi oni koji se odluče za ostanak suočavaju se sa krizom moralnih vrijednosti i opštom društvenom apatijom” navode iz Pokreta za Bijeljinu.

Кako su upravo mladi ti koji treba da doprinesu jačanju demokratskog društva i uređene države, te snaga koja zahtjeva od svih društvenih aktera dodatni vjetar u leđa.

“Pokret za Bijeljinu nastaviće da pomaže svojim mladim članovima, ali i cjelokupnoj omladinskoj populaciji, prilike za nova znanja, poznanstva, druženja, kao i za učešće u bitnim društvenim procesima.

Stoga i na današnji dan pozivamo mlade da se uključe u Pokret za Bijeljinu, da budu aktivni, angažovani i puni inicijativa, doprinoseći tako našoj zajedničkoj borbi za puno uživanje svih prava i dostojanstven položaj u našem društvu” – navodi predsjednica Pokreta mladih Rada Mićić.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!