ŽENE SNSD DONIRALE OPREMU RUКOMETAŠICAMA RADNIКA

U organizaciji Aktiva žena SNSD Bijeljina, kandidatkinje sa odborničke liste su vlastitim sredstvima donirale sportsku opremu ŽRК „Radnik“ iz Bijelj​ine. Inicijativa je potekla od kandidatkinje Danijele Ognjenović Кovač, koja je prve korake,a kasnije i igračku karijeru imala u ovom klubu.

Pogledajte video sa današnje donacije!

  • „Došla sam ovdje sa velikim emocijama, jer veliki dio svog života sam provela u ovom klubu i naučila tajne rukometa. Poržavam svaku ideju da se pomogne sportskim klubovima, a mi iz SNSD- a ćemo se zalagati veća ulaganja u sport, jer ćemo tako našoj djeci i omladini dati priliku da se zdravo razvijaju i postanu budući vrhunski sportisti i šampioni“, poručila je Danijela Ognjenović Кovač, koja je obećala da će se uskoro kao igrač priključiti prvom timu „Radnika“.
    Predsjednica Aktiva žena SNSD Bijeljina, Tanja Bošnjaković je istakla da je veoma ponosna na žene sa liste koje su inovativne i koje imaju sluha da pomognu sve dobre inicijative, te je uputila poziv i drugim donatorima da pomognu sportske klubove, posebno ženske, kojih je u Bijeljini, veoma malo.
    U ime ŽRК „Radnik“, zahvalnost ženama SNSD-a, izrazila je Olja Vićić, koja je posebno zahvalna što su njihov rad podržale upravo žene, među kojima ima i onih iz svijeta sporta.
error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!