Zašto je PETROVIĆ smijenio PETROVIĆA?

Gradonačelnik Ljubiša Petrović danas je smijenio generalnog direktora Mladena Milićevića i Mladena Petrovića v.d. izvršnog direktora za tehnički sektor Direkcije za izgradnju i razvoj grada koga je u više navrata hvalio na Skupštinama Grada Bijeljina.

Prisjećamo se Skupštine grada koju smo direktno prenosili na našoj facebook stranici gdje je gradonačelnik Petrović imao samo riječio hvale za Mladena Petrovića kao i njegov profesionalni rad u Direkciji za izgradnju i razvoj grada.

Nakon današnjeg nadzornog odbora, stigao je papir o smjeni generalnog i tehničkog direktora Direkcije za izgradnju i razvoj grada.

O smjeni u Direkciji za izgradnju i razvoj grada nismo dobili saopštenje iz gradske uprave niti je objavljena na zvaničnom sajtu Grada Bijeljina, što nas čudi. O smjenama kao i ostalim aktivnostima protok informacija bio je munjevit. Za razliku od danas!

Pozvali smo Mladena Petrovića koji je dao kratak komentar.

Do danas sam imao korektnu saradnju sa gradskom upravom. Niko se nije rodio da vječno bude direktor, pa ni ja. Današnja smjena mogla se odraditi na korektniji način, na primjer sazivanjem sastanka, a ne ovako, poturanjem papira – rekao je Mladen Petrović.

Svjedoci smo dobre saradnje dvojice Petrovića u političkom smislu. Gradonačelnik je bio prisutan na otvaranju Republičke stranke Srpske gdje je Mladen Petrović izabran sa predsjednika stranke. Nakon današnje smjene, ne vjerujemo da je izvjesna dalja političkoj saradnja.Očekujemo saopštenje gradske uprave Grada Bijeljina o današnjim smjenama u Direkciji za izgradnju i razvoj grada.

(mojabijeljina.com)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!