ZA DRUGE HEROJ, ZA PRVU DAMU BIJELJINE LECEMJER

Spletom okolnosti na jednom od portala Miroslav Vujanović postavio je pitanje da li je gradonačelnik uzeo godišnji odmor kako bi otišao u Banja Luku sa svojim saradnicima na nekih 14 dana.

Nedugo zatim prva dama našeg grada na to pitanje iznela je svoje stavove i mišljenja koji su zaprepastili javnost.

Napisala je da je gradonačelnik imao godišnji odmor od prije dvije godine iako znamo da je zakonski nemoguće prenošenje godišnjeg odmora i da se isti mora iskoristiti do juna mjeseca.

Pored elementarnog neznanja, prva dama u razmjeni poruka našeg sugrađanina naziva licemjerom i čovjekom koji je ispod svakog nivoa da bi mu gradonačelnik odgovorio na poruku.

Podsjećamo prvu damu da je naš sugrađanin Miroslav Vujanović kandidat za ličnost godine. Podsjećamo prvu damu Bijeljine da je Vujanović dobio zlatnu značku Grada Bijeljina za svoj rad.
Takođe, podsjećamo prvu damu da je Vujanović među prvima otišao u Kostajnicu da pomogne stanovništvu nakon zemljotresa kao i da je organizavao GSS Bijeljina kako bi otišli u Tursku i pomogli stanovništvu nakon razornog zemljotresa.

Miroslav Vujanović gleda ljude kao ljude, a ne titule koje ti ljudi nose. Prvoj dami ne priliči da ulazi u rasprave ili dijalog sa bilo kim, a pogotovo nazivati ljude licemjerima i čovjekom koji nije njihov nivo.

Koji je to nivo koje prva dama Bijeljine postavlja građanima da bi mogla komunicirati sa njima mi ne znamo..

 

(mojabijeljina.com)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!