Poznati folk pjevač platio 109.000 eura da mu Crvena zvezda pusti sina

Za Andriju Rajovića, doskora člana omladinske ekipe FK Crvena zvezda raspituju se u ljubljanskoj Olimpiji, tvrdi tamošnji sportski portal ekipa24.si.

U pitanju je talentovani vezista, sin poznatog folk pjevača Bobana Rajovića koji je nedavno raskinuo saradnju sa crveno-bijelima gde je stasao kao igrač. Uprava crveno-bijelih je na kraju sezone bila spremna da produži ugovor sa talentovanim omladincem, da bi ga odmah potom poslala na kaljenje u Napredak što njegov otac nije želeo ni da čuje. Da bi dobio “slobodno”, Bobana Rajovića je to koštalo 109.000 eura i sada je u potrazi za klubom gde bi nasljednik mogao da nastavi da gradi karijeru, prenosi Mozzartsport.

Slovenački medij piše da je za Andriju, koji će uskoro postati punoljetan bio zanteresovan bio Maribor, pa čak i Young Boys, ali da nisu bilo po mjeri njegovog oca, te je u posljednje vrijeme u prvi plan izbila Olimpija. Nju nekoliko posljednjih godina sa mjesta predsjednika vodi američko-srpski biznismen Milan Mandarić koji cijeni kvalitete mladog crnogorskog reprezentativca rođenog u Danskoj, što je dodatni plus pošto ima EU pasoš pa bi se vodio kao domaći igrač.

This will close in 7 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!