U SRIJEDU REMONT U BIJELJINI

Nastavljajući aktivnosti na remontima najznačajnijih elektroenergetskih objekata u Semberiji, radnici „Elektro-Bijeljine“ će u sredu 22. juna 2022. godine, izvoditi radove na godišnjem remontu TS 35/10 kV „Bijeljina IV” i pripadajućim dalekovodima.
U vremenu od 8 do 15 časova, bez električne energije biće kupci koji se snabdevaju sa sledećih 10 kV dalekovoda:

 • „Pučile“,
 • „Patkovača“,
 • „Raskršće 2“,
 • „Višnjićeva“ i
 • „Gvozdevići“
  U periodu od 8 do 15 časova, električnu energiju neće imati kupci u bijeljinskim naseljima Gvozdevići, Tombak, Bogdanovića plac, zatim u delu ulica Galac, Loznička, Filipa Višnjića, kao i u nekoliko manjih, njima pripadajućih ulica. Električnu energiju neće imati ni kupci u naseljenim mestima Patkovača, Pučile i Golo Brdo.
  Takođe, u sredu će radove izvoditi i radnici „Elektroprenosa BiH“ u TS 110/x kV „Bijeljina 1“, zbog čega će i „Elektro-Bijeljina“, prilagoditi svoje aktivnosti i uraditi godišnji remont 10 kV dalekovoda „Ciglana“ i „Janja stara“.
  U vreme remonta od 8 do 15 časova, bez električne energije biće oko 1500 kupaca u naselju Кaltinovača, zatim u delu naselja Кrušik, te kupci u ulicama Pantelinska i delu Svetozara Ćorovića i u nekoliko manjih sporednih ulica.
  Molimo kupce da uvaže najavljene radove, jer su neophodni za pouzdanost i kvalitet sistema distribucije električne energije.

(mojabijeljina.com)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!