“SVOJIMA” SI OKRENUO LEĐA, NE MOGU TE BRANITI TESLIĆ, TREBINJE I JECA!

Foto: SemberijaInfo


Poznato je da od imenovanja Ljubiše Petrovića za gradonačelnika ništa ne štima u SDS-u. Od dana imenovanja dotični je zaboravio stranku i osobe koji su bili uz njega. Prisjetimo se Petra Simića koji je bio alfa i omega u kampanji. Simić se javno oglasio i da napušta SDS, a jedan od razloga je da se članstva sjete samo pred izbore. 

Pomagali su u kampanji PDP i DNS. PDP koji je dobio i par direktorskih funkcija u gradu Bijeljina, dok je DNS iskazao svoje nezadovoljstvo odmah nakon imenovanja gradonačelnika. Podsjetimo, DNS je potpisao koalicionu podršku okupljenu oko SNSD-a u kampanji opoziva gradonačelnika. 


KAKO STVARI STOJE


Trenutno, realno gledajući Ljubiša je sam. Sam u Bijeljini uz svoja tri najodanija savjetnika. Mada, i to je pitanje.

Kako stvari stoje članstvo SDSa je nezadovoljno odnosom gradonačenika prema stranci, a PDP da i ne pominjemo. Iskreno, ni oni njega ne pominju.

Da rezimiramo. Sve osobe i partije koje su bile uz Ljubišu u kampanji za gradonačelka sada više nisu tu. Zašto? Vrlo jednostavno. Ili su prevareni ili im se dotični ne javlja na telefon.


Kampanja za opoziv gradonačelnika je u punom jeku. Koalicija narodski rečeno melje. Melje svaki dan argumentovano. Toliko argumentovano da se druga strana danima ne čuje. 


Ponekad se javi Trebinje, koji je doživio fijasko na tribini u Bijeljini, zatim Milićević koji prirodom posla (predsjednik SDSa) mora pružiti podršku i profesorica Trivić koja ponekad svrati u Bijeljinu. Da zna profesorica Trivić koliko se malo radilo za nju u kampanji za predsjednika Republike Srpske, nikad ne bi došla u Semberiju.


Ne vrijedi ljudima okrenuti leđa!

Sve se vrati kao bumerang.


(mojabijeljina.com)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!