Svirepa kazna: Dvogodišnju kćerku ugušla hljebom

Ruskinja Svetlana Mirzojeva (28) optužena je za ubistvo nakon što se njena dvogodišnja ćerka zadavila hljebom, koji joj je ona nabila u usta.

Majka, koja živi u Omsku, htjela je da kazni dijete zato što je “upropastilo veknu hljeba” i mrvilo ga po podu.

Uzela je djevojčicu u krilo, gurnula joj veliki komad hljeba u usta i držala ga tako sve dok se dijete nije ugušilo i palo, pretpostavlja policija.

“Prestala je da diše i pokušala sam da joj izvadim hljeb iz usta. Onda sam shvatila da je već mrtva,” rekla je Mirzojeva policiji.

Poslije toga je nagovorila dječka da sakrije telo.

“Umotao je tijelo u plavi peškir i stavio ga u sportsku torbu. Onda je izašao i bacio torbu,” rekla je majka.

Njen dječko, čije ime nije objavljeno, umro je 10 dana kasnije od trovanja alkoholom, tako da se ne zna gdje je bacio tijelo djevojčice. Svetlana se poslije toga ponašala kao da se ništa nije desilo, ali je uhapšena kada su komšije primjetile da djevojčice nema i pozvale policiju.

Majku su viđali kako se šeta sa sinčićem, ali ćerke nigdje nije bilo. Svetlana je priznala policiji da ju je ubila, a mališan, koji je bio svjedok ubistva, odveden je u sirotište.

Mirzojeva je optužena za ubistvo i nalazi se u pritvoru, a zločin se dogodio prije mesec dana, saopštila je ruska policija.

Izvor: ATV

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!