SVEČANO OBILJEŽE DAN SRPSКOG JEDINSTVA

Mladi socijaldemokrati Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini su danas svečano obilježili Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, a pridružili su im se brojni članovi stranke i mladi iz drugih političkih parija, kao i građani sa zastavama Srpske.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Rado Bjelica istakao je važnost da se uvijek, a posebno na ovaj dan, ukaže na sabornost srpskog naroda, gdje god živio.

“Moramo istaći da samo udruženi, složni i nacionalno osviješćeni možemo graditi bolju budućnost naših mladih, a i cijelog srpskog naroda. Nama je veoma važno da srpski narod bude jedinstven ma gdje živio, jer ćemo lakše odoljeti izazovima koji nam predstoje”, rekao je Bjelica novinarima.

On je ukazao i na važnost ostanka i opstanka na ovim prostorima, a to se može postići samo zajedničkim, ujedinjenim snagama srpskog naroda.

Bjelica je zahvalio mladima iz drugih političkih partija koji su se odazvali pozivu Mladih SNSD da zajedno obilježe Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Mladi socijaldemokrati su u centru Bijeljine dijelili građanima zastave Srpske i simbolične poklone.

(Srna, mojabijeljina.com=

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!