Sramotno ponašanje za jednog doktora – gradonačelnika!


Gradonačelnik Ljubiša Petrović je današnjim saopštenjem i upotrebom riječi ološ za većinu odbornika u Skupštini grada Bijeljine pokazao da je izbor besprizornih uvreda jedino u čemu zaista napreduje.


Od preuzimanja dužnosti do danas građanima pokazao da je potpuno svejedno da li sjedi u fotelji u gradskoj upravi ili se, kao za Dan oslobođenja 24. septembar, nenajavljeno izgubi negdje – ode na 15 dana njegov rad uvijek bude ravan nuli.


Sjedenjem i čekanjem da neko drugi uradi posao umjesto njega, bude domaćin u gradu, da strateški planira kako bi preduhitrio budućnost i uspostavlja veze sa vlašću Srpske, doktor Petrović je zaokupljen svađom, vrijeđanjem, podjelama, raznim teorijama zavjera protiv njega.


Ovakvo ophođenje ne priliči doktoru i gradonačelniku, zbog čije nervoze, hira i svađalačke politike ispaštaju građani.


Predstavnici Koalicije ,,Dogovor za Bijeljinu” su se, kao odgovorni ljudi, sastali sa vrhom Republike Srpske kako bi ukazali na loše stanje i zastoj u funkcionisanju našeg grada i donijeli konkretne zaključke po tom pitanju.


Pozivamo Ljubišu Petrovića da prihvati naš poziv ili časno podnese ostavku kako bi prestao zastoj u razvoju Bijeljine – navodi se u saopštenju Pokreta za Bijeljinu.

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!