Šok, Dušan Tadić napadnut i povređen: Razbojnici ga jurili, uzvratio im udarcem, jedva je izbegao pljačku!

Kako javlja holandski “De Telegraf”, dva naoružana čoveka čekala su kapitena Ajaksa ispred njegovog doma u želji da ga opljačkaju, u noći između 27. i 28. jula.

Tek sada je ovaj događaj isplivao u javnost. Naime, pljačkaši su Tadića sačekali kada je izašao iz svog automobila, a on je pokušao da pobegne. Nakon kraće jurnjave, Tadić je uspeo da otvori vizir kacige jednog pljačkaša i da ga ošamari. 

Tada je pretrpeo blaže povrede ruke, pocepao je odeću, a onda je uspeo da pobegne u jedan lokal, to je bilo dovoljno da pljačkaši pobegnu skuterom. 

Kako se navodi, Tadić je već bio dugo na oprezu, holandski medij piše da s dva čoveka sa kacigama već kucala na vrata kuće, pretvarajući se da su dostavljači pice. Tada je tu bila samo Tadićeva supruga koja je bila sumnjičava i nije otvarala vrata. Pretpostavlja se da je to bila priprema akcije, a Tadić se pobrinuo da dobro obezbedi svoj dom i porodicu. 

Ipak, ovakvom napadu na ulici nije se nadao. Na sreću, Tadić je dobro i to je pokazao poslednjim partijama, samo se tek sada za sve saznalo. 

(sportal.blic.rs)

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!