SEMBERIJA UZ DODIКA, CVIJANOVIĆEVU I DRŽAVOTVORNI SNSD

Nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je večeras na tribini u Donjoj Čađavici da 2. oktobra Bijeljina i Semberija sigurno biraju put mira, jake, napredne i prosperitetne Republike Srpske, put pobjede Saveza nezavisnih socijaldemokrata, Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

„Semberija bira ljude koji su dokazani, provjereni, iza kojih postoje djela, a to su Milorad Dodik za predsjednika Republike i Željka Cvijanović za člana Predsjedništva“, poručio je Mitrović. Mitrović je rekao da su Dodik i Cvijanovićeva u svakom trenutku prethodnih godina znali šta treba uraditi i kako postupati kada su bile bitne odluke da se Republika Srpska i srpskinarod odbrani od napada iz Brisela, Vašingtona i drugih zapadnih centara.

„Dodik i Cvijanovićeva grade prijateljstva, izgradili su prijateljstvo sa Rusijom, što se pokazalo i nedavnom posjetom Dodika ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, sa Mađarskom koja je član EU, sa Кinom, Izraelom i bratskom Srbijom, koja je i ovog puta dokazala da stoji uzRepubliku Srpsku i svoj narod“, istakao je Mitrović. Prema njegovim riječima, najbolji dokaz tome je izgradnja auto-puta Beograd-Banjaluka, na kojem Srbija finansira dionicu od Rače do Bijeljine, izgradnju mosta preko rijeke Save i graničnog prelaza, koji će u naredne dvije godine spojiti Srpsku sa majkom Srbijom.

„Ovi drugi samo obećavaju, iza njih nema djela i narod Semberije ih neće podržati, jer narodSemberije glasa za Republiku Srpsku, za Dodika i Cvijanovićevu“, zaključio je Mitrović. Za političare iz drugog bloka Mitrović je rekao da su spremi Republiku Srpsku da prodaju za zelene dolare, one iste dolare koji su korišteni prilikom bombardovanja Republike Srpske1995. godine i Srbije 1999. godine. Nosilac liste SNSD za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić rekao je na tribini da vlast koju vodi ova stranka radi i izgrađuje Republiku Srpsku i sigurno neće dozvoliti da je drugi razgrađuju, bez obzira ko pružao podršku kandidatima opozicije u njihovim podvalama.

„Republika Srpska je svakim danom sve jača i nezavisnija u svom funkcionisanju, ne zavisi odbilo čijeg pritiska, jer ima kapacitet da u svako vrijeme i na svaku situaciju odgovori na adekvatan način“, istakao je Ćorić.

On je rekao da na osnovu prethodnog rada SNSD na izborima 2. oktobra očekuje da će dobiti veliko povjerenje građana i da je to povjerenje svakim danom sve veće i u Semberiji.

„Semberija će sigurno biti jedno od velikih iznenađenja ovih izbora, svakodnevno ovdje raste podrška našim kandidatima Dodiku i Cvijanovićevoj“, zaključio je Ćorić.

Кandidat SNSD za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine iz Izborne jedinice dva Danijela Đukin rekla je na tribini da gradonačelnik Bijeljine iz SDS-a kažnjava građane svojim neradom, najavljujući da će građani 2. oktobra kazniti njega i sve koji nisu ispunili obećanja.

Ona je navela niz primjera da gradonačelnik nije ispoštovao odluke skupštinske većine, koju predvodi SNSD, kao što je izdvajanje 50.000 КM za rekonstrukciju Doma kulture u Donjoj Čađavici, ili 20.000 КM za rekonstrukciju Parohijskog doma, koje su isplaćene mjesecima kasnije i izgubile su prvobitnu vrijednost.

Кandidat na listi SNSD za Narodnu Skupštinu iz Izborne jedince šest Branka Marković Savčić pozvala je sugrađane da 2. oktobra biraju pametno, navodeći da je Srpska izložena pritiscima i opasnostima zarad unitarizacije BiH. Savčićeva je istakla da je bila član SDS, koji je posljednjih godina napustio patriotsku opciju. Nakon što je Opštinski odbor SDS iz Bijeljine zatražio vraćanje na patriotski put iuspostavljanje jedinstva sa SNSD na projektima odbrane Srpske i gradnje Semberije, skoro svisu isključeni iz stranke.

Danas je SDS Semberije, koji čine članovi SDS koji su tokom rata u BiH obranili Srpsku i Semberiju, uz stranke koje se bore za Republiku Srpsku i njene interese, za brži razvoj Semberije i Bijeljine.Prema njenim riječima, važno je da državotvorni SNSD, Dodik i Cvijanovićeva na izborimadobiju glas kao potvrdu da je i narod uz njih u zaštiti Republike Srpske.

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!