Retrospektiva kampanje: Mladost i humanost u fokusu

Aleksandar Tomić, kandidat Ujedinjene Srpske pod rednim brojem 12 svoju predizbornu kampanju usmjerio je prije svega ka mladim ljudima.

“Prioritet u političkom angažmanu mi je uvijek bio da uradim sve što je u mojoj moći što bi doprinjelo što kvalitetnijem životu mladih u našem gradu”, istakao je Tomić, ukazujući da ova konstatacija nije samo politička fraza, već da se mjeri konkretnim djelima.

Tome svjedoči da je ove godine aktivno učestvovao u rekonstrukciji fudbalskih, odbojkaških i košarkaških terena, donirao knjige školama, pomagao lokalnim fudbalskim klubovima, bio na usluzi građanima ugroženim aktuelnom pandemijom, te dao svoj doprinos nizu drugih humanih aktivnosti na dobrobit svojih sunarodnika.


U čestim razgovorima upoznao je probleme i želje svojih sugrađana i, kako kaže, spreman je za sledeći korak – sprovođenje tih ideja u konkretna djela.

“Nadam se da će ovakav pristup i trud biti prepoznat na predstojećim izborima od strane nezavisnih i slobodoumnih glasača, koji nisu ucijenjeni ni potkupljeni”, ukazuje Tomić i poziva svoje sugrađane da mu daju podršku kako bi kao odbornik najbolje zastupao njihove interese u naredne četiri godine.

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MOJABIJELJINA.com !!